Ερμιονίδα: Ξεκινά το έργο ηλεκτροφωτισμού στην Ε.Ο. Πόρτο Χέλι – Κόστα

Υπογράφηκε σύμβαση 550.000 ευρώ για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου ηλεκτροφωτισμού στην επαρχιακή οδό Πορτοχέλι – Κόστα προχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενισχύοντας ουσιαστικά την οδική ασφάλεια σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους και σημαντικούς οδικούς άξονες της Ερμιονίδας.
Η σύμβαση, συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, υπογράφηκε τη Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026 στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και αφορά το έργο «Ηλεκτροφωτισμός της υπ’ αριθμ. 8 επαρχιακής οδού (τμήμα Πορτοχέλι – Κόστα)».
Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που αναμένεται να βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, σε μια περιοχή με έντονη τουριστική κίνηση και αυξημένη ανάπτυξη.
Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα «ΠΑΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου 2021–2025», ενώ εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των υποδομών και την ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων σε όλη την Πελοπόννησο.

Online χρήστες: 168

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!