ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ο Τάσος Λάμπρου ζήτησε μέτρα ελάφρυνσης για τις πληγείσες επιχειρήσεις

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. και Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Λάμπρου ζήτησε μέτρα ελάφρυνσης για τις πληγείσες επιχειρήσεις στην Ερμιονίδα.

“Ζητώ από τον Δήμαρχο κ. Γ. Γεωργόπουλο, να μας ενημερώσει για τις ενέργειες του και τις πρωτοβουλίες της διοίκησης σχετικά με το θέμα, τις ενέργειες που έχουν γίνει και ποιες πρόκειται να γίνουν.” αναφέρει ο κ. Λάμπρου και τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις για να στηρίξει έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από τον covid -19.

ΔΕΙΤΕ:  Αστυνομική επιχείρηση με πέντε συλλήψεις στην Αργολίδα

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο κ. Λάμπρου “σύμφωνα με σχετική υπουργική απόφαση, πολλοί δήμοι έχουν προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων που ανακουφίζουν τις επιχειρήσεις τους δίνουν το απαραίτητο οξυγόνο για να αντέξουν σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Η απόφαση μας πρέπει να έχει σχέση με απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών καθαριότητα και φωτισμού, μη καταβολή τελών από παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων, με την μη καταβολή του τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων τους, με μη επιβολή προσαυξήσεων και δυνατότητα πολλαπλών δόσεων πληρωμών.

Με επιστολή του στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει ότι το θέμα τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης, όσο και σε επίπεδο, έκτακτου θέματος – λήψης απόφασης κρίνεται αναγκαίο να συζητηθεί στο Συμβούλιο, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους επαγγελματίες του δήμου μας ότι είμαστε δίπλα τους, ότι στηρίζουμε και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!