ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σύμβουλος της Προέδρου της Δημοκρατίας η Κρανιδιώτισσα Μαρίλη Μέξη

Η Μαρίλη Μέξη, διευθύντρια μέχρι πρότινος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ανέλαβε με την ιδιότητα της συμβούλου στον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας, άμισθη σύμβουλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου για θέματα εργασίας, ψηφιακής οικονομίας και κοινωνικού κράτους.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και θεωρούμε σίγουρο ότι θα τα καταφέρει περίφημα. Η Μαρίλη Μέξη με την πορεία της κάνει υπερήφανους τους συμπατριώτες της.

ΔΕΙΤΕ:  30 από τα πιο όμορφα εκκλησάκια της Ελλάδας: Τα πρώτα 2 στην Αργολίδα

Η κυρία Μέξη είναι Διδάκτωρ (DPhil) Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει πραγματοποιήσει μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης ενώ είναι κάτοχος Μάστερ (MPhil) στην Πολιτική Θεωρία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Μάστερ (MSc) με Διάκριση στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Πολιτική από το London School of Economics. Είναι Ανώτερη Ερευνητική Εταίρος στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

ΔΕΙΤΕ:  Taekwondo: Η Ναυπλιώτισσα Σοφίλια Μανιάτη κέρδισε αργυρό μετάλλιο στη Βουλγαρία
ΔΕΙΤΕ:  Άργος: Ετοιμάζονται για γενική συνέλευση στο «Πάμε Αλλιώς»

Είναι Ερευνητική Σύμβουλος στο Ινστιτούτο Έρευνας των Ηνωμένων Εθνών για την Κοινωνική Ανάπτυξη στην Γενεύη, ενώ έχει εργαστεί ως Σύμβουλος-Εμπειρογνώμονας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εργασίας.

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας,
Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!