Έλεος! Χωρίς ρεύμα έμειναν βραδιάτικα στο Ναύπλιο

Χωρίς ρεύμα έμεινε το Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου 26/3.

Μια μέρα περίμεναν οι επιχειρηματίες της πόλης να δουλέψουν και όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν, καθώς χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες από αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Όμως υπολόγιζαν χωρίς τη ΔΕΗ…
Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στις 12:30 το βράδυ στην παλιά πόλη και σε άλλες περιοχές του Ναυπλίου, η οποία διήρκησε για περίπου μιάμιση ώρα.
Δεν φτάνουν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της πόλης, έχουν να ασχοληθούν και με τη ΔΕΗ, την οποία χρυσοπληρώνουν κάθε μήνα.
Και ποια η ανταμοιβή τους; Να μένουν στο σκοτάδι!
Σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις θα μετράγαμε παραιτήσεις αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς εδώ είναι Ελλάδα…
Ιάσονας Μουσταΐρας

Online χρήστες: 224

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!