Ενισχύονται με έμπειρους παίκτες στο Παναρίτη και δίνουν βάση στις ακαδημίες.
Τις τελευταίες μέρες ανακοινώθηκαν τρεις νέες μεταγραφές έμπειρων παικτών που αναμένεται να βοηθήσουν.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό ο Δημήτρης Μπούνος θα είναι ο νέος βοηθός του Γιάννη Ευθυμίου, ενώ παράλληλα θα είναι υπεύθυνος και προπονητής των ακαδημιών.
Οι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα είναι ο μεσοεπιθετικός Άγγελος Καμπιώτης από τον Παναργειακό, ο αμυντικός Μανώλης Μιχαλόπουλος και ο επιθετικός Πέτρος Παπασαράντος.
Εκτός των τριών νέων αποκτημάτων, από την αρχή του καλοκαιριού, έχουν κλείσει στο Παναρίτη ο επιθετικός Μάριος Αγγελόπουλος, ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Σούρσος και ο μέσος Παναγιώτης Μανδύλης.
Τέλος, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα οι Δημήτρης Σαρακινιώτης, Θεοδόσιος Γκολέμης, Παναγιώτης Πουλάς, Χρήστος Χριστόπουλος, Ανδρέας Πουλάς, Κωνσταντίνος Γκολέμης, Αναστάσιος Πέπας, Γιώργος Τσώνης και Βασίλης Γκολέμης.
- Στο Δ.Α.Κ. Άργους χτυπά η καρδιά του ποδοσφαίρου της Αργολίδας
- Νέες διακρίσεις για το βόλεϊ του Ναυπλίου: Στο Final 4 οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ν.
- Το Ναύπλιο γίνεται ξανά μπασκετικός προορισμός με το Eurohoops Camp
- Σπουδαία επιτυχία για την Ναυπλιώτισσα μαχήτρια Ιφιγένεια Τσολάκου
- Τρία «διαμάντια» από το Άργος στις κλήσεις της Εθνικής K-14
- Περήφανο το Άργος: Ασημένιο μετάλλιο σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2ο Γενικό Λύκειο!
- Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μεταξία Κοντογιάννη από την Ερμιονίδα
- Αθλητικό διήμερο στην Επίδαυρο με έντονο άρωμα θάλασσας και δράσης
- Επιστρέφει ο Επιδαύριος Δρόμος!






































































